Apotheek Nagels

Voor uw gezondheid vinden wij het beste maar net goed genoeg. In vertrouwen zoeken wij samen met u naar maximale veiligheid, minimaal risico, en optimale werking voor uw geneesmiddelen. Wij hechten veel belang aan het contact met onze patiënten en ijveren dus voor een persoonlijke hulpverlening om meer inzicht te geven in uw gezondheidsprofiel.

Wij leveren de mogelijkheid tot medicatieanalyse, zowel voor alledaagse medicatie als homeopathie. Voor iedereen met een specifieke, chronische aandoening waarvoor dagelijks medicatie moet genomen worden - zoals diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol, migraine, Parkinson... - hebben wij een uniek concept. Wij bieden u een zeer persoonlijke patiëntenbegeleiding en volgen uw medicatie in detail op. Bovendien kan u als vaste klant genieten van een flink aantal voordelen.

Onze apotheek is sterk in het bewaken van uw geneesmiddelen en hun werking. Niet alleen in de apotheek zelf, maar ook via het internet garanderen we u deze veiligheid en dit vertrouwen.

Laat ons uw huisapotheker zijn, dat levert u heel wat op.

Met vriendelijke groeten,

     

Francis Nagels, apotheker-titularis
Kristin Ghys, apotheker
Mit Nagels, apotheker
Arne Janssens, apotheker
Yelle Corrynen, apotheker